Mijn naam is Ramona Lauw

In mijn jonge jaren heb ik gewerkt als fotomodel/mannequin voor (inter)nationale klanten waar ik merken als Reebok, Dries van Noten, Marlies Dekkers en Bas Kosters heb mogen vertegenwoordigen. Met deze ervaring voor de camera, kan ik als fotograaf mijn modellen goed aansturen en op hun gemak stellen. Dit is voornamelijk fijn voor de niet-professionele modellen. Zij zijn vaak onzeker voor de camera en dat is logisch. Poseren is niet iedereens alledaagse werk.

Na mijn werk als fotomodel ben ik terug naar school gegaan en heb ik de hbo opleiding Communicatie & Media met succes afgerond. Vervolgens ben ik gaan werken als projectmanager bij reclame- en ontwerpbureaus waar ik diverse on- en offline projecten heb gecoördineerd. Variërend van websites, apps, jaarverslagen, advertenties en grote arbeidsmarktcampagnes. Ontzettend leuk en dynamisch werk, maar ik miste het om zelf creatief te kunnen zijn.

Nu sta ik niet meer voor de camera, maar erachter. Als fotograaf maak ik ‘Lauwe Plaatjes’. Mijn focus ligt op (zakelijke)portret- en documentaire fotografie.

Wil je meer informatie over mijn werk of mij inhuren als fotograaf, bel mij dan op 0624960103. Of stuur mij een e-mail of like, deel en volg mijn pagina’s.

Klanten waarmee ik samenwerk